Philippe Xavier besøger Copenhagen Comics 2024

Philippe Xavier, med sin imponerende portefølje, er en særdeles alsidige kunstner, der har efterladt sit præg på tegneserieverdenen med flere bemærkelsesværdige værker.

Philippe Xavier har en imponerende portefølje, der spænder over forskellige genrer og stilarter. Hans talent og kreativitet har gjort ham til en anerkendt skaber inden for tegneserieverdenen.

Han er født i Frankrig i 1969 og forlod Frankrig som 18-årig for at studere reklame i Argentina og arbejdede derefter som grafisk designer i Chile. Da han var 22 år gammel, flyttede han til USA, hvor han boede i 12 år og brød igennem i tegneseriebranchen. I 1996 begyndte han at illustrere tegneserier for forskellige forlag.

Han er en særdeles alsidige kunstner, har efterladt sit præg på tegneserieverdenen med flere bemærkelsesværdige værker. Nogle af hans mest kendte tegneserier er:

Croisade (Crusade):
Philippe Xavier samarbejdede med forfatteren Jean Dufaux og udgiveren Le Lombard om denne langvarige serie. Handlingen udfolder sig i middelalderen og følger ridderen Gauthier of Flanders på hans episke rejse. Serien er fyldt med eventyr, intriger og fantastiske elementer.

Tango:
Sammen med forfatteren Matz skabte Philippe Xavier serien Tango. Den første bind, An Ocean of Stone, blev udgivet i 2017. Tango er en historie om en lejemorder og en mystisk kvinde, der krydser deres skæbner i en farlig verden.

Conquistador:
En serie i fire album, skrevet af Jean Dufaux , Serien tager afsæt i den historiske situation år 1520, i Azteker-riget i Tenochtitlán, hvor conquistadoren Cortez vil lade en særlig udvalgt gruppe sjæle Montezumas guld.

Ud over de nævnte serier har .Philippe Xavier også arbejdet på projekter som The Coyote and the Snake og Red Sand.

Philippe Xavier vil sidde ved E-vokes stand, så man kan købe sig et album hos os og få en signatur med sig.

Du kan opleve Philippe Xavier og mange flere spændende gæster på Copenhagen Comics 2024 den 18.-19. Maj 2024.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding