Tommi Musturi besøger Copenhagen Comics 2024

Tommi Musturi er en finsk tegner og kunstner, kendt for sin virtuose og generøse stil, hvor han med legende lethed skifter stil og udtryk.

Tommi Musturi (f. 1975) og er en finsk tegner, illustrator, grafisk designer og kunstner med base i Siuro, Finland. Han er uddannet fra University of Arts and Design i Helsinki. Musturi er en af de kunstneriske ledere af Helsinki Comics Festival og er også involveret i musik, grafisk design, illustration, kunst og performancekunst. Han er udgivet i 20 lande.

Tommi Musturi er kendt for sin virtuose og generøse stil, hvor han med legende lethed skifter stil og udtryk. Et retorisk værktøj, hvor han henter inspiration fra alle de forskellige stilarter, identiteter, objekter og emner han hidtil har brugt i sit arbejde for at kunne udfolde kompleksiteten af det mørke og abstrakte emne, der er centrum for tegneserierne. 

De forskellige stilarter udfordrer læserens forventninger til stilen som noget trygt og genkendeligt og til tegneseriegenren som helhed.


Tommi Musturi har blandt andet udgivet:

FUTURE: Tommi Musturis nye tegneserie er en mærkelig science fiction-epos, der er udgivet som en serie på 10 magasiner. Denne serie omspænder forvirrende netværk af historier, der foregår på forskellige tidspunkter og steder i hele universet.

SUURIN PIIRTEIN SAMUEL: Dette er Tommi Musturis anden Samuel grafiske roman. Denne bog er lidt anderledes end den første – med forskellige fortællestile.

The Doozers’ Book: Tommi Musturi har også samarbejdet med danske Smittekilde om denne bog. Den præsenterer The Doozers’ hus, som det var tænkt

Du kan opleve Tommi Mustiri og mange flere spændende gæster på Copenhagen Comics 2024 den 18.-19. Maj 2024.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding